Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжцям радять скасувати роботи на городі та посидіти вдома: чому

Почалася весна. А це означає, що значна частина криворіжців проведе свої вихідні на городах та “фазендах”, готуючи їх під посадку овочів. Але 6 квітня краще цього не робити.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Аналітичний відділ якості атмосферного повітря Кривого Рогу, 6 квітня через несприятливі метеорологічні умови у місті дещо підвищиться концентрація шкідливих речовин у повітрі. Тому з 09:00 до 21:00 цього дня людям літнім та тим, хто страждає на хронічні хвороби органів дихання, серцево-судинної системи, а також алергікам, вагітним жінкам та дітям краще обмежити своє перебування на відкритому повітрі.

Вдома  рекомендується вимкнути кондиціонери, щільно закрити вікна та зробити у приміщенні вологе прибирання. Також треба збільшити об’єм споживання рідини до 2-3 літрів, вживати кисломолочні продукти, промивати ніс та горло, не палити та не вживати алкоголь.

Раніше Інформатор писав про те, де у Кривому Розі завищені показники забруднювання повітря. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі тестують новітній прилад для вимірювання якості повітря.

Нагору