Кривий Ріг До сайту

Рятував побратима і потрапив під артобстріл: армія рф вбила двох друзів захисників з Кривого Рогу

Наприкінці березня стало відомо про загибель на фронті двох криворіжців Павла Гуцало та Романа Буця. Вони були найкращими друзями і разом захищали Україну від загарбників. Після обстрілу позицій Павло намагався допомогти Роману, але обидва потрапили під мінометний обстріл.

Реклама

Трагічну звістку повідомили рідні бійців, – передає Інформатор.

Павло Гуцало 10 років жив в Іспанії, але вже 25 лютого 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення повернувся додому захищати Україну.

Реклама

«Неймовірно важко це писати, але загинув мій брат. Він був неймовірно щирим, добрим та чесним, вірив в Україну та її світле майбутнє», – написала сестра Павла.

Того трагічного дня ворог обстріляв позиції, де перебували криворіжці. Роман був поранений, а Павло намагався допомогти другові, проте росіяни повторно накрили їх мінометним вогнем. Обидва наших земляки загинули, а третій їхній побратим отримав поранення.

«Павлику, дякую, що намагався врятувати мого коханого. Шкода, що ти не встиг похрестити нашого сина. Дякую, що був поруч з Ромкою», – написала дружина Романа Буця.

Реклама

У Романа залишилася дружина і новонароджений син.

Друзі завжди були разом і по життю і на фронті

Роман з Дружиною і другом Павлом

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув відомий адвокат з Кривого Рогу і боєць 3-ої окремої штурмової бригади. Також ми писали, що Криворіжжя втратило одразу трьох мужніх бійців.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко
Реклама