Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Понад сто метрів углиб: у Кривому Розі провалилася земля

Відмий криворізький мандрівник та фотохудожник Анатолій Урбан Новак продовжує дивувати глядачів своїми відкриттями. Днями він виклав відео дуже цікавого об’єкта. Він який існував дуже давно, але наші сучасники можуть побачити його лише щойно.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Анатолія Урбана Новака, 29-го березня, приблизно об 15:05 у районі старовинної копальні Галковських утворилась нова  провальна вирва. Це давнішня бурова камера діаметром приблизно 100 метрі. Глибину визначити важко.

За словами коментаторів посту перебути зараз у тому небезпечно, бо земля “ходором ходить” й обвал може статися кожної миті. Тим паче туди дуже ризиковано пускати техніку, аби вирву засипати.

Відомо, що більша частина Кривого Рогу, особливо стара його частина, стоїть на пустотах. У який час конкретна пустота почне просідати невідомо.

Раніше Інформатор писав про те, що як виглядає цвинтар, розташований над криворізькими пустотами. Також повідомлялося про те, як виглядає всередині старовинна водопропускна труба у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Відео: Анатолій Урбан Новак

Нагору