Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі поховали випускника Криворізького Національного університету, який воював у полку “Азов”

На фронті загинув криворіжець Владислав Бескровний. Він був випускником Криворізького Національного університету. Хлопець вступив в 4-ий батальйон спеціального призначення полку “Азов” разом з батьком та дядьком.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на факультет Механічної інженерії та Транспорту Криворізького Національного університету.

Як написано у некролозі: “Ще одна невідворотна втрата… Втрата для матері, для родини, для факультету механічної інженерії та транспорту, для університету, для країни. В останню путь провели Владислава Безкровного, випускника спеціальності Галузеве машинобудування. Він міг би бути чудовим механіком, конструктором і гірничі машини корилися б його розуму та вмілим рукам. А він обрав бронетранспортери, став на наш з вами захист поряд з батьком та дядьком в 4-й батальйон спеціального призначення «Азов». Він знав: ворога треба зупинити, бо не може бути майбутнього в країни під сокирою ката”.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під Авдіївкою, прикриваючи побратимів, загинув боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що на війні загинув боєць з Криворізького району, який потрапив під ворожий мінометний обстріл.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору