Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Батько розчленував сина у ванній, а рештки викинув у смітник: мешканця Києва підозрюють у вбивстві

У січні 2024 року у Києві сталося моторошне вбивство. 55-річний чоловік зарізав свого сина. Але замість того, щоб звернутися до поліції він розрізав рідну людину у ванній, а рештки протягом кількох днів виносив на смітник та замуровував у гаражі.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Київську міську прокуратуру.

У січні 2024 року до підозрюваного в гості прийшов його син. Під час застілля на кухні між чоловіками виник конфлікт, в результаті якого батько завдав смертельний удар ножем своєму 30-річному сину.
Надалі, щоб приховати злочин, чоловік переніс тіло сина у ванну кімнату, де протягом декількох днів розчленовував труп на частини та виносив їх з квартири в пакетах та сумках до сміттєвих баків.
Відділивши голову та кінцівки від тулуба, підозрюваний замурував їх у власному гаражі, де їх згодом і знайшли правоохоронці.

Чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Його тримають під вартою. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

На слідчому експерименті чоловік показав, як викидав рештки сина

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі рецидивіст розчленував жінку, з якою познайомився на зупинці. Також ми писали, що мешканець Дніпропетровської області зарізав 13-річного хлопця та розчленував рідного брата.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Нагору