Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області зарізав 13-річного хлопця та розчленував рідного брата

У Дніпропетровській області перед судом постане місцевий мешканець. Чоловік здійснив серію жорстоких вбивств. Людей він вбивав задля власної наживи та детально планував їх.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, за даними слідства у серпні 2022 року затриманий, озброївшись та одягнувши засоби конспірації, зайшов до будинку де на той час знаходився 13-річний пасинок господаря. Побачивши незнайомого, дитина намагалася його зупинити, але зловмисник здійснив вогнепальний постріл у хлопчика, а потім завдав численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм підліток помер на місці.

Чоловіка затримали правоохоронці.

Під час досудового розслідування було встановлено епізоди інших жорстоких вбивств. Усі злочини було здійснено задля власної наживи та детально сплановано.

Так, рідного брата він вбив та розчленував, а потім шляхом підроблення документів заволодів його квартирою.

Маючи конфлікт з керівником автогаражного кооперативу та бажаючи повернути керівну посаду, він завдав численні смертельні удари ножем потерпілому, а тіло сховав у гаражі.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на все майно обвинуваченого.

Також встановлено співучасть у вчиненні розбійного нападу рідного сина обвинуваченого та скеровано обвинувальний акт до суду за фактами розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання,  у гаражному приміщенні, в автомобілі батька та сина вилучено засоби конспірації, схеми реалізації злочинів, підробні номери автівки, мобільні телефони, саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини.

У затриманих знайшли зброю та боєприпаси

У затриманих знайшли зброю та боєприпаси

Речові докази злочинів

Речові докази злочинів

Знаряддя злочину

Знаряддя злочину

Ножі злочинців

Ножі злочинців

 

Раніше Інформатор писав про сварку з ножем в одному з кафе у Покровському районі. Також ми писали, що жінка у Кривому Розі вдарила ножем свого чоловіка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору