Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Будьте обережні: у Кривому Розі протягом доби погіршиться стан повітря

Найближчої доби у Кривому Розі тимчасово погіршиться стан повітря. Це пов’язано з несприятливими метеорологічними умовами. Деяким категоріям населення у цей час треба бути особливо уважними.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Аналітичний відділ якості атмосферного повітря Кривого Рогу, з 21:00 17.03. 2024 року до 21:00 18.03.2024 року в місті очікуються несприятливі метеорологічні умови. У зв’язку з цим стан атмосферного повітря дещо погіршиться.

Тому людям з хронічними хворобами легенів чи серцево-судинної системи, дітям та вагітним жінкам краще обмежити своє перебування на відкритому повітрі, утриматися там від фізичних навантажень. Вдома вимкнути кондиціонери, щільно закрити вікна та зробити у приміщенні вологе прибирання. Збільшити об’єм споживання рідини до 2-3 літрів, вживати кисломолочні продукти, промивати ніс та горло.

Раніше Інформатор писав про те, що з’явився додаток щоби спостерігати за якістю повітря у Кривому Розі. Також повідомлялося про те, як у Кривому Розі вимірюють якість повітря вздовж доріг. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору