Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З’явився додаток, щоб спостерігати за станом повітря у Кривому Розі

Повітря у Кривому Розі чистим назвати тяжко. Але бувають дні, коли краще зовсім відмовитися від ранішньої пробіжки чи залишити дитину вдома, ніж вийти на вулицю “аби подихати”. На перший погляд, такий стан навколишнього середовища визначити тяжко. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГС”Досить труїти Кривий Ріг”, їх спеціалісти розробили спеціальний мобільний застосунок “Дихай, Дніпропетровщина”, за допомогою якої людина, яка не має спеціальної екологічної освіти та будь-якого віку, зможе дізнатися про стан повітря у конкретному місці регіону у будь-який час. Їй не тільки повідомлять про якість навколишнього середовища, але нададуть поради, що можна чи не рекомендуються зараз робити. Наприклад, можна зараз йти на прогулянку чи краще залишитися вдома.

Застосунок діє у межах Кривого Рогу та всієї Дніпропетровської області. Наразі він доступний в App Store та Google market. Розширення обов’язково буде.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі тестують новітній прилад для вимірювання якості повітря та про те, як у Кривому Розі вимірюють якість повітря вздовж доріг. 

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору