Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі вшанувати пам’ять загиблих у маріупольському драмтеатрі

Кривий Ріг приєднався до загальноукраїнської акції, присвяченій другій річниці трагедії. Увечері 16 березня на проспекті Поштовому з’явився напис «ДЕТИ». Його зробили в пам’ять про загиблих у драмтеатрі Маріуполя. 

Реклама

Як розповідає Інформатор, 16 березня 2022 року російські окупанти скинули на драматичний театр Маріуполя авіаційну бомбу. У цей час у будівлі театру переховувалися від обстрілів близько тисячі мирних мешканців, а перед центральним входом на асфальті було написано великими літерами слово «ДЕТИ». Але це не зупинило жорсткого ворога. Сотні маріупольців загинули того дня.

У Кривому Розі містяни принесли лампадки та запалили свічки в пам’ять загиблих у Маріуполі.

Реклама

“Ця біль по загиблим не лише маріупольців. Ми, криворіжці, кілька днів тому пережили чергову підступну атаку окупантів по мирним районам міста. За ці роки війни ми також маємо великі людські втрати – і на фронті, і в місті”, – йдеться у повідомленні Ради оборони Кривого Рогу.

Вічна пам’ять загиблим!

Містяни принесли лампадки в пам’ять загиблих

Криворіжці вшановують пам’ять загиблих у Маріуполі

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого танкіста. Також ми писали, що бійця з Кривого Рогу Євгена Кашинського посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама