Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Спроба сісти виявилася не вдалою”: стало відомо про стан хлопця з Кривого Рогу, якому цегла перебила хребет

4 лютого підліток з Кривого Рогу Владислав Микитюк отримав серйозну травму хребта. Хлопчик грав на подвір’ї ліцею і йому на спину впала цегла з аварійної будівлі. Школяру зробили складні операції в Дніпрі

Повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку футбольного клубу, де займався хлопець.

4 березня лікарі намагалися вперше після операції посадити хлопця. Перша спроба виявилася не дуже вдалою. Влад провів місяць в лежачому положенні, тому перша спроба сісти була важкою, йому стало погано і лікарі перенесли на інший день.

Батько протягом минулого тижня сам садив Влада кожну годину на декілька хвилин, щоб його організм звикав до цього положення. Кожен день батько робить масажі за інструкцією лікарів.

“Владу все це дається дуже важко, але він молодець, тримається та йде маленькими кроками до успіху. Попереду на Влада очікує важкий шлях, але ми знаємо, що він впорається”, – пише адміністрація клубу.

11 березня, під час ранкового огляду лікарі посадили його у візок, і ця спроба була успішною.

Збір на лікування та його реабілітацію триває. Для тих, хто хоче долучитися, адміністрація футбольного клубу додала реквізити картки батька Влада: ПУМБ: 5355 2800 2478 5220 (Микитюк Віктор Васильович).

Хлопчик вже може деякий час сидіти у кріслі колісному

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі помер підліток після візиту до стоматології. Також ми писали, що у Дніпропетровській області 12-річний син лікарів наковтався пігулок і 77 хвилин був у стані клінічної смерті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору