Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканці Кривого Рогу намагалися втекти з України річкою у жовто-блакитних жилетах

Двоє мешканців Кривого Рогу намагалися втекти з України до Угорщини. Зробити це вони планували, перетнувши річку Тиса. У якости засобів безпеки чоловіки прихопили із собою дитячі рятувальні жилети жовтого та блакитного кольорів.

Як повідомляє Інформатор з посиланням Державну прикордонну службу України, прикордонники Мукачівського загону відділу «Вилок» отримали інформацію від оперативників, що на відстані 100 метрів до кордону побачили двох чоловіків з дитячими рятувальними жилетами жовтого та блакитного кольорів, одягнених у гідрокостюми.

Як з’ясувалося, обидва затриманих є 34-річними жителями Кривого Рогу. За свій «вояж» в Угорщину спритники мали заплатити по 1000 євро.

"Спортсмени" намагалися перетнути кордон річкою

“Спортсмени” намагалися перетнути кордон річкою

Ще одного “спортсмена”, 47-річного мешканця міста Підгородне Дніпропетровської області, затримав прикордонний наряд відділу «Тячів» на відстані 40 метрів від Румунії. Чолов’яга збирався перепливати річку Тиса. За обіцяний безперешкодний перетин кордону чоловік заплатив 2000 доларів США.

На всіх трьох складені адмпротоколи. На них чекає покарання у вигляді накладення штрафу від 3400 грн до 8500 грн або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб причетних до переправлення чоловіків через кордон.

Раніше Інформатор писав про те, що директор благодійного фонду у Дніпропетровській області організував виїзд за кордон ухилянтів. Також повідомлялося про ухилянтів з Дніпропетровщини, які намагалися на човні перепливти за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору