Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Кривого Рогу намагався перетнути кордон, сховавши паспорт у їжі

Мешканець Кривого Рогу намагався перетнути кордон з Румунією гірськими тропами. Надивившись відеороликів про екстремальний туризм, він самостійно проклав собі маршрут. Але не вийшло.”Мандрівника” затримали прикордонники.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби Західний кордон, 22-річний криворіжець самостійно склав собі маршрут руху з України в Румунію через Карпати та вирушив у подорож. Чолов’яга мав з собою внутрішній паспорт, а щоб при зустрічі із прикордонниками приховати справжню мету прибуття мандрівки, закордонний паспорт сховав у боксі з їжею. Документ, запакований у поліетилен прикордонники виявили під час огляду речей молодика.

Кінцевою метою закордонної подорожі українця мала стати Німеччина. Але щось пішло не так. Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали хитруна. Відносно нього складений протокол, а справа скерована до суду.

Раніше Інформатор писав про те, що директор благодійного фонду у Дніпропетровській області організував виїзд за кордон ухилянтів. Також повідомлялося про ухилянтів з Дніпропетровщини, які намагалися на човні перепливти за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору