Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Історія зі щасливим фіналом: у Кривому Розі врятували кажанів

Не так давно у Кривому Розі стався прикрий випадок. Під час заміни вікон ремонтники задули щілини монтажною піною. Вони й не підозрювали, що в тих щілинах зимують кажани. На щастя, для рукокрилих все закінчилося добре.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Український Центр реабілітації рукокрилих, тоді праця робітників розбудила “мишок”. Вони почали вириватися “з полону”, вимазуючи себе піною, літати навкруги. Дехто знайшов собі іншу схованку й заліз туди. Місцеві мешканці спостерігатимуть за ними.

Наразі кажани, ті, що були в піні і яких вдалося спіймати, відмиті та почувають себе добре. Після завершення лікування рукокрилі відправляться до гібернації. Зоозахисники стверджують, що це не завадить їхньому успішному зимуванню під наглядом волонтерів.

Врятованим кажанам нічого не загрожує

Врятованим кажанам нічого не загрожує

“Ми дуже раді та вдячні нашим волонтерам, що результат цієї історії став позитивним, та все одно наголошуємо бути обережними з ремонтами взимку та небайдужими до наших маленьких друзів!” – написано у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі у квартирі багатоповерхівки завелося 140 кажанів. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі виявили морських свинок, яких викинули на вулицю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору