Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Майже два роки чекала коханого з полону: у Кривому Розі одружився нацгвардієць

Щаслива подія сталася у житті криворізького нацгвардійця Віталія та його коханої Тетяни. Вони одружилися. В цьому не було б нічого дивного, як би не два роки російського полону, повернення з якого хлопця вірно чекала дівчина.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу військової частини 3011 Національної гвардії України.

Молоді люди зустрічалися чотири роки тому, разом будували плани на майбутнє. На початку лютого 2022 року Віталій поїхав виконувати бойові завдання на схід України. Там, у Маріуполі його застала повномасштабна війна. Разом з побратимами Віталій мужньо тримав оборону самого міста та комбінату «Азовсталь».

Боєць потрапив у полон 18 травня 2022-го року. В рамках чергового обміну військовополоненими 8 лютого 2024 року нацгвардієць повернувся додому.

Увесь цей час Тетяна не знала про коханого нічого, окрім того, що він живий.

«Два роки розлуки далися мені дуже тяжко, не було й дня, щоб я не згадувала про нього. Але дуже вірила, що ми обов’язково зустрінемось. Коли вперше побачила Віталіка після полону, в мене ледь серце не зупинилося. На душі був вир почуттів: і радість неймовірна, і хвилювання, і біль за коханого, який стільки випробувань переніс», – говорить Тетяна.

Думки про кохану дівчину, про рідних людей допомагали і Віталію переносити пекло російського полону.

«Віра в те, що я повернуся додому і обійму свою Тетяну, допомагали мені в полоні. Я відчував і був впевнений, що вона чекає на мене», – згадує Віталій.

7 березня, після повернення з реабілітації боєць зробив пропозицію коханій стати його дружиною. Вона відповіла “Так”.

8-го березня пара вже одружилася. Великого весілля не було. Закоханим хотілося насолодитися спілкуванням одне з одним, набутися удвох після років розлуки.

8-го березня пара вже одружилася.

8-го березня пара вже одружилася.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі одружилися двоє ув’язнених. Також повідомлялося про те, скільки пар одружилися у Кривому Розі у 2023 році.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору