Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Тиран ременем побив дитину: хлопчик потрапив до реанімації Дніпра

До відділення дитячої лікарні міста Дніпро потрапив хлопчик. Судячи з отриманих травм, його тяжко побили. Тираном виявився вітчим.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції Дніпропетровської області.

13 березня близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення лікарні у Дніпрі доставлений 8-річний хлопчик. У малечі на тілі було безліч слідів від побоїв.

Під час оперативних заходів правоохоронці встановили, що до побиття дитини причетний 44-річний чоловік матері дитини, яка разом із сестрою знаходиться на заробітках за кордоном. Обидві жінки доручили йому наглядати за власними дітьми за їх відсутності. В той день чолов’яга чомусь розлютився та почав шмагати пасинка ременем та бити кулаками. Непритомну дитину відвезли до лікарні.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії та затримали зловмисника. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше Інформатор писав про вітчима, який побив дитину, що в неї тріснув череп. Також повідомлялося про чоловіка, який до втрати свідомості побив товариша.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору