Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час боїв на Донеччині загинув співробітник «АрселорМіттал Кривий Ріг»  

На війні загинув металург з Кривого Рогу Євген Мельник. Серце захисника зупинилося під час боїв у населеному пункті Водяне Донецької області. Євгена Грищука призвали на військову службу у березні 2022 року, у перші дні повномасштабної війни. Він боронив Україну у якості солдата-гранатометника механізованого батальйону.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

У цивільному житті Євген Грищук працював електрозварником ручного зварювання в доменному цеху № 1 на «АрселорМіттал Кривий Ріг»

«Жоден ремонт доменних печей, різних металоконструкцій цеху не обходився без Євгена, – говорить механік доменного цеху № 1 Анатолій Науменко. – Він добре знав свою справу, був уважним, акуратним, сконцентрованим, що дуже важливо для електрозварника. Свою роботу Євген виконував на совість. У цеху він працював понад 10 років, тож мав значний досвід. Євген міг знаходити спільну мову будь з ким, цьому сприяв його урівноважений характер. Він був доброю людиною, подекуди навіть занадто довірливою. Але любив рухатись вперед, навчатися, розвиватися. В усіх справах він прагнув досконалості, йому все було небайдуже. Тому, коли прийшов час стати на захист України, він ані хвилини не вагався. Важко казати про Євгена у минулому часі. Втрачати гарних людей – завжди важко».

Висловлює щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув воїн і співробітник «АрселорМіттал Кривий Ріг». Також ми писали, що у Львові поховали уродженця Кривого Рогу, який загинув на фронті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору