Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув металург з Кривого Рогу

Внаслідок ворожого обстрілу загинув криворіжець Максим Стефанов. Серце захисника зупинилося біля населеного пункту Іванівка Купʼянського району, що на Харківщині. Бійцю було 34 роки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на первинну організацію ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

У цивільному житті Максим працював апаратником одержання сирого бензолу в цеху уловлювання коксохімічного виробництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

«Цього тижня Максиму, який до призову в лави українського війська, мало б виповнитися 35 років. Він був світлою, позитивною людиною, з добре розвинутим почуттям обов’язку, – розповідає начальник цеху уловлювання Роман Каренов. – Відповідальність, дисциплінованість, – ось такі риси були йому притаманні. Максим дуже добре знав свою роботу, і ми покладали на нього певні надії, як на професіонала, якому можна було спокійно довірити виконання обов’язків старшого змінного майстра основної виробничої дільниці».

У чоловіка вдома залишилися батьки і дружина.

«Максима всі поважали у нашому цеху. Він був добрим, чуйним, можна сказати, безвідмовним, коли його просили у чомусь допомогти, – додає голова цехкому ПМГУ цеху уловлювання Наталя Скибіцька. – Максим завжди був готовий виручити.

Максим був здібним спортсменом і виступав за команду цеху з футболу і дартсу.

«Максиме, нам не вистачає гравців у нашій футбольній команді», – зверталася до нього наші хлопці, небайдужі до спортивного життя, до тих змагань, які раніше організовувала для спілчан наша Профспілка, – і Максим приєднувався до колег та йшов грати за цех у футбол, відкладаючи якісь свої особисті плани. Також він охоче брав участь у змаганнях з дартсу, показуючи там гарні результати».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Олена Шевченко

Нагору