Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Займався велоспортом, туризмом і фотографією: на війні загинув воїн і співробітник «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Захищаючи Україну загинув криворіжець Євгеній Шидловський. Захисник отримав смертельні поранення у бою в населеному пункті Новодмитрівка Херсонської області. У цивільному житті Євгеній Шидловський працював машиністом тепловозу на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

Металургійній професії Євгеній присвятив сімнадцять років життя. Тепловозом він перевозив гарячі сталеві злитки вагою 80 тонн.

У вільний час Євгеній любив подорожувати і фотографувати. Він навіть на фронт взяв із собою фотоапарат.

На захист України боєць став у жовтні 2022 року. На жаль, у березні 2024 року стало відомо про загибель мужнього воїна.

«Роботу у цеху ми з ним розпочинали разом, стажувалися, засвоювали необхідну інформацію, техніку, – згадує начальник ЗЦ № 2 Дмитро Колесник. – Євгеній був дуже активною людиною, встигав багато та робив все якісно. А ще він був душею компанії, своїм оптимізмом запалював інших. Євгеній займався велоспортом, туризмом. Багато хто з колег може згадати про туристичні походи з ним, про душевні вечори біля костра, про дослідження визначних місць Криворіжжя, про походи Україною і не тільки. Також він захоплювався фотосправою – дуже любив фотографувати українську природу, майже ніколи не випускав із рук фотокамеру. Взяв її із собою навіть тоді, коли наприкінці жовтня 2022 року став на захист України. Євгеній служив на Херсонському напрямку і поміж боїв фотографував птахів, тварин, природу. Розповідати про Євгенія можна дуже довго, він був обдарованою, творчою особистістю, у нього було багато планів, бажання пройти ще багато маршрутів. Його смерть боляче вразила наш колектив. Дуже гірко визнавати, що від нас ідуть такі чудові люди. Його синові буде ким пишатися і на кого рівнятися».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на фронті прикриваючи побратимів загинув боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що рятуючи побратимів загинув гірник з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору