Кривий Ріг До сайту

Чоловік викрав і тримав 8-річну дівчинку під землею біля траси Кривий Ріг – Миколаїв

Моторошна звістка сколихнула мешканців Березнегуватської громади Миколаївської області. 50-річний чоловік викрав з подвір’я 8-річну дівчинку і приніс її у викопану власноруч землянку. Дівчинку знайшли правоохоронці.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Миколаївської області.

Ввечері 1 березня близько 20:00 в одному з сіл Березнегуватської громади з дому раптово зникла 8-річна дівчинка. Поліцейським рідні заявили, що мають підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сім’єю.

Реклама

Правоохоронці обстежили усі будівлі та приміщення селища і його околиці у радіусі 5 км, також оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. Територію відстежили і за допомогою аеророзвідки.

У результаті пошуків, за межами села, поліцейські разом із місцевими знайшли замасковану схованку під землею, у якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою.

Дитину поліцейські одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Кривдника ж доставили до поліції, де слідчі затримали його та повідомили про підозру за викрадення дитини і незаконне позбавлення волі.

Реклама

Як з’ясувалося, зловмисник зайшов на подвір’я до родини і закривши рота дівчинці виніс її на руках.

“Вона стала кричати. Я сказав, якщо вона буде кричати, то нас з’їдять вовки. І вона перестала. Я ніс її на руках, але потім вона попросилася йти сама”, – розповів 50-річний підозрюваний.

Потім він одягнув на дівчинку свої шкарпетки і взуття, але воно було завелике і спадало. Тож дівчинка всю дорогу йшла в одних шкарпетках поки вони не дійшли до землянки, яку чоловік власноруч викопав на аеродромі та замаскував.

Реклама

“Хотів увечері віднести її назад. Вона дуже просилася до батька”, – додав зловмисник.

Наразі з дівчинкою працюють психологи.

Реклама

Землянка, в якій зловмисник тримав дитину

Чоловіка, який викрав дівчинку, затримали правоохоронці

Дівчинку, яку викрав зловмисник

Раніше Інформатор повідомляв, що зниклого 4-річного хлопчика знайшли мертвим у Дніпропетровській області. Також ми писали, що у Кривому Розі більше двох місяців не з’являлися вдома мама з 4-річною донькою.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко