Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік викрав і тримав 8-річну дівчинку під землею біля траси Кривий Ріг – Миколаїв

Моторошна звістка сколихнула мешканців Березнегуватської громади Миколаївської області. 50-річний чоловік викрав з подвір’я 8-річну дівчинку і приніс її у викопану власноруч землянку. Дівчинку знайшли правоохоронці.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Миколаївської області.

Ввечері 1 березня близько 20:00 в одному з сіл Березнегуватської громади з дому раптово зникла 8-річна дівчинка. Поліцейським рідні заявили, що мають підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сім’єю.

Правоохоронці обстежили усі будівлі та приміщення селища і його околиці у радіусі 5 км, також оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. Територію відстежили і за допомогою аеророзвідки.

У результаті пошуків, за межами села, поліцейські разом із місцевими знайшли замасковану схованку під землею, у якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою.

Дитину поліцейські одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Кривдника ж доставили до поліції, де слідчі затримали його та повідомили про підозру за викрадення дитини і незаконне позбавлення волі.

Як з’ясувалося, зловмисник зайшов на подвір’я до родини і закривши рота дівчинці виніс її на руках.

“Вона стала кричати. Я сказав, якщо вона буде кричати, то нас з’їдять вовки. І вона перестала. Я ніс її на руках, але потім вона попросилася йти сама”, – розповів 50-річний підозрюваний.

Потім він одягнув на дівчинку свої шкарпетки і взуття, але воно було завелике і спадало. Тож дівчинка всю дорогу йшла в одних шкарпетках поки вони не дійшли до землянки, яку чоловік власноруч викопав на аеродромі та замаскував.

“Хотів увечері віднести її назад. Вона дуже просилася до батька”, – додав зловмисник.

Наразі з дівчинкою працюють психологи.

Землянка, в якій зловмисник тримав дитину

Чоловіка, який викрав дівчинку, затримали правоохоронці

Дівчинку, яку викрав зловмисник

Раніше Інформатор повідомляв, що зниклого 4-річного хлопчика знайшли мертвим у Дніпропетровській області. Також ми писали, що у Кривому Розі більше двох місяців не з’являлися вдома мама з 4-річною донькою.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору