Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі почастішали випадки різанини серед нетверезих громадян

Все частіше криворіжці під дією оковитой проявлять агресію. Знаходячись у неадекватному стані такі люди хапаються за ножа. Витягати з того світу постраждалих доводиться працівникам швидкої допомоги.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітника Криворізької станції швидкої допомоги Артура Кривця, тільки за лютий цього року бригади Криворізької швидкої допомоги 139 разів виїжджали аби спасати жертв кримінальних бійок і майже у 70 відсотків з них постраждалі були п’яними. У 7-ми випадках  це були ножові поранення.

4 лютого у Кривому Розі медики швидкої констатували смерть 47-річної жінки з ножовим пораненням грудної клітки.

7 лютого у Криворізькому районі бригада швидкої врятували та відвезли до лікарні 39-річного постраждалого з важким ножовим пораненням грудної клітини. Чоловік знаходився у стані гострої алкогольної інтоксикації.

10 лютого у Кривому Розі бригада швидкої надала екстрену медичну допомогу та терміново відвезла до лікарні 30-річного чоловіка з ножовим проникаючим пораненням грудної клітини. Він також був нетверезим

11 лютого у Кривому Розі бригадою ЕМД надано медичну допомогу та госпіталізовано 36-річного потерпілого у стані алкогольного сп’яніння з ножовим пораненням грудної клітини.

14 лютого у Кривому Розі медики швидкої надали допомогу 55-річному чоловіку у стані алкогольної інтоксикації з ножовим пораненням черевної порожнини.

25 лютого також у Кривому Розі бригада ЕМД надала екстрену медичну допомогу та відвезла до лікарні 39-річного постраждалого з різаними ранами обличчя і шиї з проявами геморагічного шоку 2 ступеню та у стані алкогольної інтоксикації.

29 лютого знову у Кривому Розі медики швидкої допомоги констатували смерть 35-річного чоловіка з ножовими пораненнями черевної порожнини.

“Люди, що з вами коїться? Схаменіться!” – схвильовано звертається до читачів автор допису.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі суд виправдав обвинуваченого, який зарізав неповнолітнього. Також ми писали, що на Дніпропетровщині чоловік через ревнощі вбив жінку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору