Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворізькому бійцю, який перебуває у полоні, принесли повістку

Прикрий випадок стався у сім’ї криворіжанки Оксани Латанської. Її сина, який з першого дня війни знаходиться на передовій, розшукують, як ухилянта. До речі зараз хлопець перебуває у російському полоні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пост Оксани у Facebook, свій перший бій її син Віталій Сенченко прийняв 24 лютого 2022 року у Маріуполі. Тоді йому було 22 роки.

За даними Міністерства оборони, зараз він знаходиться у полоні. Але на дверях його квартири нещодавно з’явився папірець, у якому повідомляється про те, що Сенченко Віталій Кирилович розшукується, як ухилянт. Цікаво, що обидва документи підписала та ж сама людина.

І як це розуміти?

І як це розуміти?

“Вже 22-й місяць ухиляється від військової служби, переховуючись у російському концтаборі… А до того  86 днів злісний ухилянт злісно ухилявся від виконання конституційного обов’язку в курортному місті Марії…” – з біллю обурюється пані Оксана.

“Оцей гидкий папірець на дверях порожньої квартири сина-героя – це плювок в самісіньку душу матері, сестрички, нареченої, бабусі з дідусем, – усіх, хто чекає…

Моєму синові 24. Я чекаю. І я дочекаюся” – пише вона.

Раніше Інформатор писав про те, що з російського полону повернулися двоє криворіжців. Також ми показали, допит бійця рф, якого в полон взяли криворізькі бійці. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору