Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Бійці Криворізького батальйону тероборони “АРЕЙ” взяли у полон російського військового: що він розповів

10 червня бійці 7-го окремого батальйону “АРЕЙ” Української Добровольчої Армії під командуванням Командира батальйону Олександра Грищука провели вдалий штурм позицій військ рф. Під час визволення української землі вони взяли у полон російського військового. Такий собі росіянин Юра у мирному житті був батьком двох дітей й працював рятувальником.

Як повідомляє Інформатор, пресслужба військового підрозділу виклала відео бесіди росіянина з українськими військовим.І виявилося, що Юра приїхав визволяти українців від “фашистів та нацистів”, анічогісінько не знаючи про Україну, тупо повіривши російській пропаганді. Навіть прізвище нашого Президента він не знає.

Як розповів боєць “АРЕЯ”, визволяючи селища від “расейських асвабадителей”, вони не раз стикалися з тим, що дома там були розграбовані повністю. Видно, що недавно тут жили люди, але оселі пусті. Немає нічого, а те, що залишилося розтрощене.

Але, як кажуть, краще один раз побачити, аніж сто раз почути. Тому викладаємо відео цього цікавого спілкування.

Раніше Інформатор писав про те, що ЗСУ звільнило селище Благодатне у Донецькій області та про те, що криворізький Нацгвардієць підняв прапор України над визволеним від російської армії Високопіллям.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору