Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мешканка Кривого Рогу взяла участь у програмі “єРобота” та відкрила магазин

Мешканка Кривого Рогу Тетяна Денисюк працювала продавцем-стилістом в одному з магазинів одягу Кривого рогу. Але жінка прагнула більшого, ніж просто продавець. Завдяки участі у програмі “єРобота” вона зуміла відкрити власний магазин.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну адміністрацію, жінка завжди слідкувала за модою, знала чого потребує покупець. А відвідавши виставку модних дизайнерів України, вирішила, що їй потрібно йти далі. Підприємниця вирішила відкрити не просто магазин одягу, а простір, де молоді дизайнери регіону матимуть змогу презентувати власну продукцію та заявити про себе.
Жінка проконсультувалася з фахівцями служби зайнятості, ретельно продумала бізнес-план та успішно захистила його перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

За грантові кошти вона орендувала просторе приміщення, придбала обладнання та товар для здійснення діяльності.

Постачальників Тетяна вже знайшла. У її планах продавати не тільки окремі предмети гардероба, а й цілісні образи. для покупців це дуже зручно.

Новий магазин відкрили завдяки програмі "єРобота"

Новий магазин відкрили завдяки програмі “єРобота”

Тут можна буде придбати не тільки окремі предмети, а й цілісні образи

Тут можна буде придбати не тільки окремі предмети, а й цілісні образи

“Якщо ви шукаєте роботу, бажаєте навчатися, змінити професію або започаткувати власний бізнес, звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067) 744 54 80” – написано у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, що продавчиня з Кривого Рогу відкрила власний магазин через програму “єРобота”. Також повідомлялося про те, що косметолог з Кривого Рогу отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору