Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

20 років працював на “АрселорМіттал Кривий Ріг”: на війні загинув металург Сергій Вичужанін

25 січня загинув солдат Сергій Вичужанін з Кривого Рогу. Серце захисника зупинилося в боях поблизу Синьківки Харківської області. У цивільному житті Сергій понад двадцять років працював слюсарем-ремонтником в цеху з ремонту енергетичного устаткування.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Колеги згадують, що Сергій був досвідченими і надійним працівником, часто виконував обов’язки майстра та старшого майстра дільниці ремонту коксохімічного обладнання, цінував кожного, хто працює поряд, міг допомогти. Він був професіоналом ремонтної справи, міг знайти спільну мову з кожним і якісно організувати робочий процес, тому його обрали бригадиром.

“Сергій був доброю людиною, про таких кажуть “душа компанії”, – розповідає старший майстер з ремонту обладнання ЦРЕУ Володимир Калашник. – Він зі своєю бригадою повертав до життя енергетичне обладнання усіх цехів підприємства. Головними рисами його характеру були відповідальність та працьовитість. Сергій Вичужанін завжди був серед перших. Щоб він не робив, завжди викладався на 100 відсотків у мирному житті. Впевнений, що таким Сергій був і на передовій. Боляче дізнатися про загибель нашого героя, та ми завжди будемо пам’ятати про цю світлу людину”.

Редакція Інформатору висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що в лікарні Дніпра від отриманих в бою поранень помер робітник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”. Також ми писали, що на війні загинув відомий актор з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору