Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час відпустки загинув захисник з Жовтих Вод

22 січня знаходячись у відпустці не витримало серце старшого солдату з Жовтих Вод Роман Кононенко. 56-річний боєць помер удома від гострої серцевої недостатності. Чоловік став до лав ЗСУ став 17 березня 2022 року.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Жовтоводівську міськраду.

Захисник народився в російському місті Южно-Сахалінськ. У ранньому дитинстві сім’я переїхала до Запоріжжя. Далі були навчання у школі та Запорізькому ПТУ № 15 за спеціальністю «Електрогазозварювальник», два роки строкової військової служби. У 1999 році Роман переїхав до Жовтих Вод, зустрів своє кохання та створив сім’ю. Його трудовий шлях пов’язаний із «Південним радіозаводом» та «Північним ГЗК».

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, повернувся з-за кордону, де працював останні роки, та пішов захищати Україну. Роман Кононенко служив водієм-електриком, пройшов найзапекліші бої на Запорізькому та Донецькому напрямках, мав статус УБД.

У захисника залишилися дружина Катерина та сестра Людмила.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув металург з Кривого Рогу, який вважався безвісти зниклим. Також ми писали, що рятуючи побратима загинув боєць з Криворіжжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору