Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вважався зниклим безвісти: на війні загинув металург з Кривого Рогу

У січні 2024 стало відомо про загибель Леоніда Кабакова. Захисника мобілізували у листопаді 2022 року і він довгий час вважався безвісти зниклим. У цивільному житті працював на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

На металургійному підприємстві Леонід Кабаков працював формувальником ручного формування у фасонно-чавуноливарному цеху Ливарно-механічного заводу.

«Помітити Леоніда Кабакова у поганому настрої було практично неможливо, – згадує начальник формувальної дільниці ФЧЛЦ Дмитро Вавренюк. – Завжди з усмішкою, завжди енергійний, він заряджав усіх на позитив. Леонід допомагав і підтримував колег. «Все у нас буде добре, з усім впораємося» – це була його коронна фраза. У листопаді 2022 року Леоніда Кабакова мобілізували до лав ЗСУ. Потім ми дізналися, що він зник безвісти. Ми до останнього сподівалися, що він залишився живим. Та, на жаль, отримали звістку, що герой загинув поблизу Берхівки у Донецькій області. Для колективу цеху це непоправна втрата».

У загиблого бійця залишилася донька.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор розповідав, що рятуючи побратима, на війні загинув боєць з Криворізького району. Також ми писали, що на війні загинув батько трьох дітей з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору