Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув металург з Кривого Рогу

9 січня загинув криворізький солдат Дмитро Кнюх. Серце захисника зупинилося поблизу села Берестове, що у Донецькій області. У цивільному житті чоловік працював помічником машиніста тепловоза у залізничному цеху № 2.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Дмитра колеги згадують, як позитивну, світлу, щиру та чуйну людину. Дмитро Кнюх працював на різних тепловозах, різних дільницях. Він хотів вчитися та розвиватися у професії, мав безліч життєвих планів, та все це перекреслила війна.

«Ми всі різні люди, зі своїми характерами, звичками, інколи це завдає складнощів, а от з Дмитром було дуже легко знайти спільну мову, бо це була світла людина, – говорить заступник начальника ЗЦ № 2 Валерій Руденко. – Він завжди був на позитивній хвилі, ніколи не скаржився, хотів працювати і працювати добре. Його мобілізували у травні минулого року, і Дмитро не вагався ані хвилини. Він вважав, що і цей обв’язок потрібно виконати гідно, як справжній чоловік. Звістка про його смерть нас просто ошелешила. Таких хлопців боляче втрачати. Але він завжди житиме у наших серцях».

Солдат Дмитро Кнюх загинув

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам полеглого Героя.

Раніше Інформатор розповідав, що рятуючи побратима, на війні загинув боєць з Криворізького району. Також ми писали, що на війні загинув батько трьох дітей з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору