Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Милиці напрокат: де у Кривому Розі можна взяти та що для цього потрібно

Милиці – не найнеобхідніша річ у домі, але тільки коли ти здоровий. А ось коли щось стається з кінцівками чи накриває хвороба, обійтись без них неможливо. І щоби не купувати те, що скоро стане непотрібним, у Кривому Розі діє пункт прокату цього засобу реабілітації.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку організацію Червоного Хреста в Україні, у Кривому Розі за адресою вул. Ярослава Мудрого, 56. діє безкоштовний пункт прокату засобів реабілітації. Милиці можна взяти у користування на три місяці.

При оформленні необхідно мати копії паспорта, реєстраційний номер облікової картки платника податків, довідку про інвалідність або від лікаря, яка підтверджує необхідність користування реабілітаційним обладнанням.

Пункт прокату діє у рамках реалізації програми BraVo – розвиток організацій та волонтерства Українського Червоного Хреста.

Більш докладна інформація за телефоном: 097 381 5790.

Раніше Інформатор писав про те, як скористатися послугою безкоштовної реабілітації військових. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області за сучасною технологією протезують поранених бійців.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору