Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Назавжди 45: на війні загинув криворіжець Юрій Граховський

12 січня загинув старший солдат Юрій Граховський. Серце захисника зупинилося під час боїв на Донеччині. У чоловіка залишилися двоє дітей, дружина, мама.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Петрівську сільраду.

Юрій Граховський народився у Кривому Розі, але згодом його родина переїхала в селище Петрове. Саме тут, на березі Інгульця, пройшли дитячі та юнацькі роки Юрія. Після закінчення 9 класу Петрівської школи хлопець продовжив навчання у Дмитрівському ПТУ № 39 та здобув професію машиніста бульдозера.

Юрій проходив строкову військову службу в Одеській області. Потім працював машиністом екскаватора на Петрівському кар’єрі.

За цей час створив сім’ю, разом із дружиною виховували двох дітей. У 2014 році Юрій разом із родиною переїхав знову повернувся до Кривого Рогу і продовжив роботу на Північному ГЗК.

Мобілізували Юрія 12 січня 2023 року. Рівно через рік, 12 січня 2024 року, він загинув від отриманих поранень поблизу населеного пункту Іванівське Донецької області.

“Це нестерпний біль, невимовна втрата для родини загиблого та всіх, хто його знав. Петрівська селищна рада висловлює щирі співчуття його рідним та близьким. Ми всі вклоняємось перед мужністю нашого героя, який виконав свій громадянський обов’язок та до останнього подиху стояв на бойовому посту пліч-о-пліч зі своїми бойовими побратимами. Вічна слава і вічна пам’ять тобі, Воїне України”, – пишуть односельчани.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор розповідав, що рятуючи побратима, на війні загинув боєць з Криворізького району. Також ми писали, що на війні загинув батько трьох дітей з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Нагору