Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Коли “Криворіжтеплоцентраль” відновить доріжки на місці “розкопок”

Перші серйозні морози показали, наскільки виявилися готовими до них криворізькі теплогенеруючі підприємства. Труби, по яких тепло попадає в оселі мешканців почали рватися. Пориви треба було ліквідувати. І ось то тут, то там у місті стали з’являтися “розкопки”, які потім ніхто не спішив прибрати. 

Коли доріжки та тротуари знову стануть безпечними для пішоходів, розповість  Інформатор з посиланням на “Криворізьку теплоцетраль“.

Як виявилося, це залежатиме від погоди.

“Швидкому відновленню благоустрою поки не сприяють погодні умови. Однак, як тільки будуть покращені техніко-економічні показники системи теплопостачання, а температурні показники підвищаться, буде збільшено об’єм робіт з благоустрою на відповідних ділянках” – написано у повідомленні.

Також сказано, що від своєчасної та повної оплати, від невідкладного погашення заборгованості за централізоване опалення споживачами залежить, у тому числі, виконання робіт з благоустрою. Тому АТ «Криворізька теплоцентраль» закликає своїх споживачів до своєчасного розрахунку за спожите тепло.

Раніше Інформатор писав про те, що борги українців за комуналку будуть вносити у кредитну історію. Також повідомлялося про те, коли в Україні почнуть відключати світло за борги.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору