Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Коли у Кривому Розі розпочнеться опалювальний сезон

У Кривому Розі, з 1 листопада розпочнеться опалювальний сезон у будинках містян. Вже розпочався «гідравлічний прогін» системи. 29 – 31-го жовтня буде розпалювання всіх котелень за графіком. Подача тепла у цьому році розпочинається, коли температура на вулиці більше 8 градусів для того, щоб зекономити електроенергію.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

“Так, я знаю, що на вулиці ще не дуже холодно і в мирний час можна було б почекати тиждень, а то й два, щоб заощадити. Але, по-перше, включення опалення надасть економію електроенергії – те, що нині критично. Друге – котельні та насосні теж можуть потрапляти під аварійні відключення електроенергії і який час нам знадобиться на запуск тепла, з урахуванням можливих гідравлічних ударів при відключеннях, ніхто прогнозувати не може. Третє – я хочу прогріти систему та ліквідувати неминучі пориви, доки є така можливість, це не мирний час”, – наголосив Олександр Вілкул.

Мешканцям необхідно підготуватись до прийому тепла, відкрити засуви, провести спуск повітря з труб та провести інші заходи щодо підготовки до прийому тепла в найближчі 4 дні, враховуючи, що 29 та 30 вихідні і всі будуть вдома.

Раніше ми повідомляли розклад руху швидкісного трамвая у період економії електроенергії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору