Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Яку мінімальну температуру в оселях українців цієї зими встановив Уряд

Ворог завдає ракетні удари, а також застосовує дрони-камікадзе, як наслідок, було пошкоджено більше двохсот різних об’єктів, у тому числі 28 об’єктів енергетичної інфраструктури. Мінімально допустиме значення цієї зими буде 16 градусів, а середнє — 18 градусів. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на промову Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля на засіданні Уряду

“Після увімкнення опалення ми закликаємо заощадливо використовувати газ і вугілля. Так, це означатиме зменшення температури в квартирах. Це необхідність і це наш внесок у перемогу. Адже від кожного з нас залежить, як ми пройдемо цю зиму”, – сказав Шмигаль.

“Незважаючи на достатню кількість енергоресурсів для проходження цієї осені та зими, закликаємо максимально їх економити. Сьогодні я ще раз хочу звернутися до всіх українців із проханням зменшити споживання електроенергії у вечірні години. Мова не про те, щоб сидіти в темряві. Необхідно лише зменшити використання найбільш енергомістких приладів. Мінімізуйте використання електроплит, електрочайників, електроінструментів, обігрівачів та кондиціонерів, духовок та прасок, мікрохвильових печей, кавоварок, пральних і посудомийних машин”, – нагадав Прем’єр-міністр.

Раніше ми повідомляли, в які години необхідно максимально знижувати використання електроенергії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору