Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області псевдоволонтер обікрав пенсіонерку

У Кам’янському 26-річний чоловік ходив по квартирах місцевих мешканців та пропонував гуманітарну допомогу. Він представлявся волонтером Червоного Хреста. Таким чином він потрапляв до квартир довірливих громадян.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 8 січня до поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що в під`їзді одного з будинків ходить незнайомець, який стукає до квартир жителів та пропонує гуманітарну допомогу.

Для з`ясування всіх обставин події на місце виїхали патрульні поліцейські. Як з`ясувалося, пенсіонерка впустила до квартири незнайомого чоловіка під приводом отримання гуманітарної допомоги. Підозрюваний спочатку віддав жінці пакет з продуктами, а коли жінка відвернулася, викрав зі шкатулки коштовні прикраси та хотів піти із квартири. Однак був зупинений та затриманий правоохоронцями.

Псевдоволонтером виявився 26-річний мешканець Павлоградського району.

Чоловіку повідомили про підозру та вибрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські закликають громадян бути обачними та обережними. Не довіряти невідомим людям, не відчиняти двері та не запрошуйте увійти до будинку. Завжди перевіряти документи та надану інформацію, якщо співробітники (будь-якої організації) справжні, вони завжди дочекаються правоохоронців. Також бажано попередити своїх літніх батьків, родичів або сусідів про такі види злочинів. Якщо ви чи ваші рідні все ж таки стали жертвою злочину, негайно треба телефонувати на лінію «102».

Раніше Інформатор писав про те, що псевдоволонтери від імені голови ДніпрОВА просять у громадян гроші. Також повідомлялося про те, що у Криворізькому районі діють шахраї, які виманюють у підприємців гроші “на армію”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору