Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Криворізькому районі діють шахраї, які виманюють у підприємців гроші “на армію”

Доки одні українці донатять останнє на ЗСУ, збирають кошти на придбання дронів чи тепловізорів аби прискорити перемогу, шахраї користуються їхнім патріотизмом. Видаючи себе за представників місцевої влади, вони виманюють гроші у підприємців. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову ВА Криворізького району Євгена Ситніченка, у Криворізькому районі аферисти від імені військової адміністрації й самого Ситніченка, звертаються до сільгосппідприємств, до підприємств різного типу, до підприємців з проханням перерахувати кошти ніби то на потреби ЗСУ.

Голова ВА Криворізького району запевняє, що ані він сам, ані військова адміністрація, ані жоден працівник Криворізької районної військової адміністрації не займається збором коштів. Як що до вас надходить такий лист, треба одразу звертатися до поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні шахраї під виглядом “Нової пошти” видурюють гроші у громадян. та про те, що у Дніпропетровській області шахраї через інтернет продавали неіснуючі тютюнові вироби.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору