Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув батько, за ним у засвіти пішов і син: на Херсонщині обірвалося життя молодого бійця з Кривого Рогу

27 грудня під час артобстрілу загинув Іван Овчинников з Кривого Рогу. Серце захисника зупинилося у селі Тягинка, що на Херсонщині. 1 жовтня 2022 року на війні загинув батько Івана Микола Овчинников.

Трагічну звістку про загибель сина написала названа мати полеглого Героя Вікторія, – передає Інформатор.

Захиснику було 27 років. У захисника залишилися дружина і 3-річний син. 

Іван навчався у Гірничо-електромеханічному фаховому коледжі Криворізького національного університету.  У 2016 році пішов служити за контрактом у ЗСУ.

Був на Донецькому та Херсонському напрямках. Служив у званні молодшого сержанта. Був командиром відділення збору даних БУАР.

Більше року назад, під час бойового завдання, загинув батько Івана.

“Син… Синочок… 14 років тому, коли тобі було 13 років, ти з’явився в моєму житті. Спочатку ми стали друзями, а потім ти став мене називати “матусею”. Ми ніколи не сварилися, у нас були свої секрети від тата, ми постійно жартували один над одним, ми могли говорити абсолютно про все! Коли наш тато став Янголом, ми зблизилися ще більше. Ти став моєю опорою, моєю стіною, моїм захистом! Я бачила в тобі тата, в твоєму обличчі, очах, голосі – і мені ставало трохи легше! Коли ти приїжджав, це було як ковток повітря, і так, потроху, я почала дихати на повні груди… До 27 грудня… Я думала, що в моєму житті вже був найстрашніший день, коли ми втратили тата, але… Я думала, що сильніше боліти вже не може… Я завжди вірила, що з тобою все буде добре, що в нашій сім’ї не може бути скільки горя і болі… Ти дуже сумував за татом, за кумом і кращим другом, тепер ви всі разом будете тримати небо, а ми… Існувати”, – не стримуючи емоцій написала Вікторія.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час зачистки Сумщини підірвався на розтяжці боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що в ДТП загинув боєць з Дніпропетровщини.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору