Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Гастролери-рецидивісти” з Дніпропетровської області пограбували поштове відділення на Закарпатті

Двоє мешканців Дніпропетровської області, які раніше вже відбували покарання за тяжкі та особливо тяжкі злочини, приїхали до Закарпаття. Вони одразу потрапили у поле зору поліції Мукачева. Протягом останніх тижнів правоохоронці спостерігали за “гастролерами” та їхньою підготовкою до вчинення майнових злочинів. Зловмисників затримали “на гарячому”.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Закарпатської області, днями чоловіки обікрали поштове відділення в Ужгороді. Зловмисники винесли з приміщення посилки, що прямували як до закарпатців, так і до тимчасово переселених осіб з регіонів, де тривають бойові дії. Одразу ж після цього їх затримали оперативники.

В ході обшуків слідчі вилучили у підозрюваних крадені речі та повернуть законним власникам.

Відомо, що обоє затриманих наразі перебувають під слідством за незаконне поводження зі зброєю на території Дніпропетровської області та за ухвалою суду вийшли з-під варти, внісши грошову заставу. Окрім цього, дані особи раніше судимі за умисне вбивство та ряд інших тяжких злочинів.

Зловмисників помістили в ізолятор тимчасового тримання. Триває їх перевірка на причетність до вчинення схожих злочинів, зокрема й в інших регіонах держави.

"Гастролери" з Дніпропетровсщини пограбували поштове відділення в Ужгороді

“Гастролери” з Дніпропетровщини пограбували поштове відділення в Ужгороді

Зловмисники винесли з приміщення посилки.

Зловмисники винесли з приміщення посилки.

Крадені речі повернуть їх законним власникам

Крадені речі повернуть їх законним власникам

Зловмисників помістили в ізолятор тимчасового тримання

Зловмисників помістили в ізолятор тимчасового тримання

Слідство у справі продовжується.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області злочинна група викрадала заможних містян та вимагала за них викуп. Також повідомлялося про те, що у Дніпрі затримали групу чоловіків, які знущалися над 24-річним мешканцем.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору