Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі молодики забрали у власника мотоцикл та побили його: як суд покарав зловмисників

Мешканець Кривого Рогу вирішив продати мотоцикл. Він виклав об’яву на інтернет-платформу OLX. Незабаром знайшлися покупці.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Жовтневий районний суд Кривого Рогу, була призначена зустріч дома у продавця. Чоловік, який назвав себе покупцем, прийшов з приятелями.  Молодики почали оглядати мотоцикл та попросили у власника проїхатися на ньому, аби побачити як транспорт працює. Власник дозволив. Один з хлопців сів на “залізного коня” та зник у невідомому напрямку. Згодом він зателефонував продавцю та повідомив, що мотоцикл зламався й попросив під’їхати. Потерпілий разом з іншими обвинуваченими прибули на вказане місце.

Надалі один зі зловмисників розпилив газовий балончик в очі потерпілому,  повалив його на землю та почав завдавати удари. Інші обвинувачені також почали бити власника мотоцикла ногами в різні частини тіла. Після того, як потерпілий перестав чинити опір, зловмисники забрали мотоцикл та залишили місце злочину.

Правоохоронці  затримали викрадачів. Вони постали перед судом.

Суд визначив, що обвинувачувані завдали потерпілому легкі тілесні ушкодження та матеріальну шкоду у розмірі понад 200 тис. грн.

Під час судового розгляду зловмисники повністю визнали свою вину та щиро розкаялися.
Їх було визнано винними та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі кожному, та звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном в 1 рік.

Раніше Інформатор писав про те, як засудили мешканця Дніпра, який здавав позиції ЗСУ росії. Також повідомлялося про те, як засудили двох мешканців Кривого Рогу за домашнє насильство.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору