Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Законопроєкт про мобілізацію, який наполохав українців, відправили на доопрацювання: чому

Законопроєкт про мобілізацію, який зараз розглядається у Верховній Раді, викликав неоднозначну реакцію в українському суспільстві. Значна кількість депутатів теж бачать в ньому багато недосконалостей. Так бути чи не бути цьому закону?

Як повідомляє Інформатор з посиланням на заступницю комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенію Кравчук, в оригінальному вигляді законопроєкт про мобілізацію не буде виноситися на голосування.

Вже цього тижня велика міжвідомча робоча група почне працювати над компромісним варіантом законопроєкту про мобілізацію. Адже є зауваження від Уповноваженого з прав людини. Крім того, повинна буде виключена можливість корупційних схем. Все повинно бути у справедливий та зрозумілий спосіб.

“Ракети над головою – найкраще нагадування, що повномасштабна війна триває і екзистенційна загроза для нашої держави нікуди не зникла” – сказала Кравчук.

Раніше Інформатор повідомляв про те, що депутати Верховної Ради проголосували про легалізацію канабісу. Також повідомлялося про те, що Верховна Рада прийняла законопроєкт про покарання за порушення комендантської години.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору