Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тельцям розслабитися, Козерогам займатися фінансами: гороскоп на 1 січня для всіх знаків зодіаку

1 січня 2024 року понеділок. Продовжується 20-ий місячний день. Його символ – Орел. В цей день період добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу.

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овен (21.03-19.04)

Овен, початок року може принести багато енергії та ентузіазму. Енергія Марса надихає на нові починання. Не бійтеся експериментувати і ризикувати, але не забувайте про обачність. На цей день краще запланувати активні заходи, які допоможуть спалити зайвий адреналін.

Телець (20.04-20.05)

Тельцю, сьогодні можна трохи розслабитися після всіх святкових турбот. Венера нагадує про значення комфорту та затишку. Це ідеальний час, щоб насолодитися домашньою атмосферою або провести вечір у колі родини. Ваша інтуїція може допомогти у фінансових питаннях.

Близнюки (21.05-21.06)

Близнюки, цей день може принести багато спілкування та нових ідей. Меркурій підштовхує вас до активної розумової діяльності. Будьте відкриті для нових починань, а ваша адаптивність допоможе швидко реагувати на зміни. Уникайте гострих дискусій із близькими.

Рак (22.06-22.07)

Рак, новий рік може початися з глибоких рефлексій про особисті цінності та емоції. Місяць, ваш покровитель, наділяє вас підвищеною чутливістю. Важливо виражати свої емоції, але не дозволяти їм взяти верх над розсудливістю. Проведіть час із родиною або у затишному куточку дому.

Лев (23.07-22.08)

Лев, цей день може принести вам несподівану увагу та можливості для самореалізації. Сонце дарує вам харизму та самовпевненості. Ваші лідерські здібності можуть посилитися, а отже, ви легко зможете вплинути на події навколо. Зосередьтеся на своїх головних цілях.

Діва (23.08-22.09)

Діві, початок року – чудовий час для планування та впорядкування думок. Ретельність та уважність до деталей допоможуть вам уникнути плутанини у майбутньому. Меркурій сприяє аналітичному мисленню. Використайте цей час для визначення особистих та професійних цілей на рік.

Терези (23.09-22.10)

Терезам, цей день може принести нагоду для відновлення гармонії у ваших відносинах. Венера допоможе зрозуміти бажання і потреби партнера. Сьогодні ідеально підходить для того, щоб провести час удвох або з друзями, обмінюючись позитивними емоціями та думками.

Скорпіон (23.10-21.11)

Скорпону перший день нового року може принести інтенсивні переживання та пристрасть. Плутон додасть глибини вашим відчуттям. Будьте готові до несподіваних поворотів, але намагайтеся уникати конфліктів. Спробуйте сконцентрувати свою енергію на особистісному зростанні.

Стрілець (22.11-21.12)

Стрільцю, цей день може відкрити перед вами нові горизонти. Юпітер надихає на пошуки нового знання. Можливі подорожі або плани на них. Ваш оптимізм і почуття гумору допоможуть вам залишатися у гарному настрої навіть при зустрічі з викликами.

Козеріг (22.12-19.01)

Козерог, цей день може зажадати від вас зосередженості на фінансових і професійних справах. Вплив Сатурна спонукає до дисциплінованості і практичності. Використовуйте цей час, щоб переосмислити свої матеріальні цілі й зробити перші кроки до їх досягнення.

Водолій (20.01-18.02)

Водолію, цей день може надати можливостей для інновацій та оригінальних ідей. Уран заохочує до творчого мислення. Не бійтеся йти нестандартним шляхом і ділитися вашим баченням з іншими. Можливі несподівані зустрічі, які обіцяють нові перспективи.

Риби (19.02-20.03)

Рибам, на цей день може бути притаманна підвищена емоційність і сприйнятливість. Нептун робить вас більш вразливими до атмосфери навколишнього світу. Зверніть увагу на ваші мрії та інтуїцію, оскільки вони можуть вказати на важливі аспекти вашого життя. Прагніть до спокою та розслаблення.

Раніше Інформатор писав про погоду на 1 січня. Також повідомлялося про гороскоп на 31 грудня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору