Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тельців відвідає муза, а Леви зможуть проявити свої лідерські якості: гороскоп на 11 грудня для всіх знаків зодіаку

11 грудня 2023 року понеділок. 27-ий місячний день. Його символ Тризубець. Це період отримання знань, які приходять через інтуїцію. Чудовий час для медитації.

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овен

У вас з’являться нові можливості для просування по кар’єрних сходах. Ви можете отримати нову пропозицію від начальства, яка неодмінно вас порадує.

Телець

Вас відвідає муза, завдяки чому ви зможете проявити себе у творчості. Можливо, вам захочеться написати картину або скласти вірш. Це вдалий день для саморозвитку.

Близнюки

Ви можете розірвати зв’язки з людьми, які створюють навколо вас неприємну атмосферу. Натомість ви можете знайти нових друзів, з якими життєві цілі у вас будуть збігатися.

Рак

Ви відчуєте тепло по відношенню до близьких людей. Вам захочеться більше часу провести з ними поруч. Займіться загальною приємною і корисною справою.

Лев

Ви можете проявити свої лідерські якості. Вам вдасться зробити так, щоб команда пішла за вами без оглядки. Разом ви зможете домогтися вершин в роботі.

Діва

На вас можуть звалитися нові завдання, вирішення яких буде не таким простим, як може здатися на перший погляд. Звертайте увагу на деталі.

Терези

Постарайтеся виділити більше часу для спілкування з батьками. Можливо, їм знадобиться ваша фізична допомога або порада. Будьте поруч з ними.

Скорпіон

Здоров’я Скорпіонів може дати збій. Не переохолоджуйтеся на вулиці і бережіть горло. Якщо відчуваєте неприємні симптоми – йдіть до лікаря.

Стрілець

Ви можете сміливо ділитися своїми знаннями з оточуючими. Не скупіться в цьому плані, тому що настане час, коли і вам знадобляться чужі знання.

Козоріг

У цей день Козероги будуть дуже радісними, тому що в їхньому житті нарешті все налагодиться. Ви зможете приємно провести час з сім’єю і надихнутися на нові звершення.

Водолій

Ви можете встановити нові зв’язки з дуже впливовими людьми. Завтрашній день пошле вам людину, яка матиме на вас значний вплив.

Риби

У цей день ви зможете краще себе зрозуміти. Астрологи кажуть, що для цього потрібно просто зупинитися і подумати про життя і бажання. Будьте чуйними до себе.

Раніше Інформатор писав про погоду на 11 грудня. Також повідомлялося про гороскоп на 10 грудня. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору