Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

17 атак з землі та повітря: напередодні Нового року ворог поливав вогнем Дніпропетровську область

Напередодні Нового року ворог 17 разів атакував Дніпропетровську область. Гатив артилерією та використовував дрони-камікадзе. Поранені три місцеві мешканці.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, 31 грудня, напередодні Нового року ворог 17 разів атакував населені пункти Нікопольського району. Били з артилерії та застосували 12 дронів-камікадзе. Під удар потрапили Нікополь, Покровська та Мирівська громади.

Внаслідок обстрілів поранено місцевих мешканців. Жінка та двоє чоловіків 60 та 61 року. 60-річний чоловік з мінно-вибуховою травмою і численними осколковими пораненнями госпіталізований. Стан важкий. Літнє подружжя, яке теж постраждало, лікуватиметься дома

Пошкоджено комунальне підприємство, аптека, заправка, офісна будівля, агрофірма, приватні будинки, легкові авто та мікроавтобуси, три десятки сонячних панелей та лінії електропередачі.

Ворог 17 разів обстріляв Нікопольський район

Ворог 17 разів обстріляв Нікопольський район

Бив дронами та важкою артилерією

Бив дронами та важкою артилерією

Пошкоджений приватний будинок

Пошкоджений приватний будинок

Побитий обстрілами автомобіль

Побитий обстрілами автомобіль

Щодо вибухів, які чули у Криворізькому районі. Все добре. Ніхто не постраждав.

В інших громадах області було спокійно.

Раніше Інформатор повідомляв про те, що протягом 30 грудня росіяни атакували Нікопольський район з безпілотника та артилерії. Також повідомлялося про те, що росіяни влучили у пологовий будинок Дніпра.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору