Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Одне з міст Криворізького району отримало воду з нового водогону

Підрив Каховської ГЕС залишив півмільйони мешканців Дніпропетровської області без води. І хоча дорогоцінну рідину постійно підвозили, це значно ускладнювало життя громадян. І ось нарешті “новорічний подарунок” – мешканці Апостолова отримали воду з нового магістрального водогону.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області, завдяки спорудженню дамби у Зеленодольській громаді, споживачі міста Апостолове почали отримувати воду.

Щоб швидше забезпечити всі постраждалі від підриву Каховської ГЕС громади, будівельники працюють цілодобово. Наразі виконується монтаж камер та засипання труби в траншеях, на насосних станціях проводяться роботи з армування, бетонування, демонтажу опалубки, влаштування наплавляємої гідроізоляції.

“Будівництво магістрального водогону – один з найважливіших проєктів Агентства відновлення. Його протяжність 145 км (понад 300 км трубопроводу в одну нитку). Уже влаштували 93%.” – написано у повідомленні.

Будівельники працюють цілодобово

Будівельники працюють цілодобово

Будівництво магістрального водогону - один з найважливіших проєктів Агентства відновлення.

Будівництво магістрального водогону – один з найважливіших проєктів Агентства відновлення.

Раніше Інформатор писав про те, що запрацювала перша гілка водогону між річкою Інгулець та Південним водосховищем. Крім того, повідомлялося про те, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль назвав терміни завершення будівництва магістрального водопроводу у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Нагору