Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог вдарив по території України безпілотниками та ракетами: скільки знищено

31 грудня вночі війська рф з повітря атакували територію України. Вдарили безпілотниками та ракетами. Більшість ворожого залізяччя знищила українська ППО.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 31 грудня 2023 року російські війська атакували ударними БпЛА  з тимчасово окупованого Криму, Краснодарського краю та Курської області.

Усього зафіксовані пуски 49 дронів. Також ворог завдав удару по місту Харків шістьма  зенітними керованими ракетами С-300.

Більшість ударних дронів ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об’єктах прифронтових територій, зокрема у Харківській, Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях. У різних регіонах України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони, винищувальною авіацією та зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил знищено 21 «шахед» ворога.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни влучили у пологовий будинок Дніпра. Також повідомлялося про те, що у Дніпрі оголошено день жалоби.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору