Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Новорічна ніч без екстриму: як не “відсвяткувати” у поліцейському відділку

Вже другий рік поспіль українці святкуватимуть Новий рік в умовах повномасштабної війни. І якщо раніше багато людей вночі поспішали на вулицю аби зустрітися з друзями та знайомими, то зараз ці плани доведеться змінити. На жаль, події вносять свої, не дуже приємні корективи. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, напередодні Нового року Національна поліція України посилила заходи безпеки. Громадянам заборонено порушувати комендантську годину. У протилежному випадку є ризик провести свято у поліцейському відділку чи зустрітися з представниками ТЦК.

Як заявив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Нацполіції Анатолій Серединський: “Національна поліція доставлятиме таких людей до райвідділів. Також такими людьми дуже цікавляться наші центри комплектації”.

Нагадаємо, що комендантська година триватиме від опівночі й до 5 години ранку. Вона однакова по всій країні. Масових гулянь не передбачено. Саме тому у поліції порадили святкувати новий рік вдома, у родинному колі.

Крім того, правоохоронці радять не нехтувати сигналами тривоги та прямувати до укриттів у разі загрози.

Раніше Інформатор писав про те, який штраф доведеться заплатити за використання та продаж феєрверків. Також повідомлялося про те, що в Україні заборонили гучні вечірки у нічний час та ремонти вихідними.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору