Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф скерувала на Дніпропетровську область дрони-камікадзе: є постраждалі

Поки Дніпро та Новомосковськ оговтувалися від вранішньої ракетної атаки, Нікопольщина потерпала від артилерійських обстрілів. Крім того ворог скерував 5 дронів на Нікополь, Мирівську та Марганецьку громади. Внаслідок атаки постраждали троє чоловіків.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

49-річного постраждалого доставили до лікарні, ще двоє чоловіків – по 29 років, будуть лікуватися вдома, їх стан задовільний.

Збитків зазнали два фермерських господарства. Там побиті складські приміщення і машини. Зачепило й підприємства – комунальне та промислове.

Побиті 11 приватних та 1 двоповерховий будинок, гуртожиток і 6 господарських споруд. А ще лінії електропередач та сонячні панелі.

За уточненою інформацією, у Новомосковську – 42 понівечені хати і освітній заклад.

“За день окупанти вбили 6 мирних людей. По області – 38 постраждалих Співчуття тим, хто втратив найдорожчих. Одужання всім, хто зазнав травм. Ворог же заслуговує виключно на пекло”, – написав Лисак.

Закривавлені сидіння авто, в які влучили уламки

Наслідки прильотів у Дніпропетровській області

Розвалені приватні будівлі

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі вводять обмеження пересування та огляд речей та встановлять блокпости. Також ми писали, що внаслідок російської атаки по Дніпропетровщині постраждала півторарічна дитина.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору