Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Жах, я це бачив”: у Дніпрі рятують чоловіка, який потрапив під ракетну атаку, коли йшов за хлібом

29 грудня росіяни здійснили наймасованішу атаку з повітря за час повномасштабного вторгнення. Внаслідок влучання серйозно постраждав 25-річний чоловік, який йшов у магазин за цигарками. Постраждалого рятують у лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост гендиректора лікарні Мечникова Сергія Риженко.

Постраждалий чоловік, який на власні очі бачив “приліт” ракети отримав черепно-мозкову гематому, у нього вирвані куски тіла, а величезний предмет, який застряг у нього в животі розірвав кишківник. Крім того у чоловіка перелом гомілки та безліч інших поранень.

25-річний Олександр йшов до магазину за хлібом та цигарками біля ТЦ “Апполо” і на власні очі побачив страшенний вибух. Через хвилину “швидка” була біля нього, ще встиг сказати: “жах, я це бачив”. Після цього він втратив свідомість.

“Зараз його оперують три бригади лікарні Мечникова – нейрохірурги, хірурги та травматологи, в душі молячись, щоб він вижив. Жахлива війна вбиває простих пересічних українців”, – пише Риженко.

Раніше Інформатор повідомляв, що ворог влучив по пологовому будинку у Дніпрі. Також ми писали, що внаслідок обстрілу Дніпропетровської області загинув 23-річний чоловік.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору