Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Обмеження пересування та огляд речей: у Кривому Розі встановлять блокпости та посилять заходи воєнного стану

У Кривому Розі та районі встановлюють особливий режим в’їзду і виїзду. Крім того, вводяться обмеження свободи пересування. Також в місті встановлять блок пости. Дані зміни вступають і силу 29 грудня.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову Криворізької РДА Євгена Ситниченко.

Спільним наказом Дніпропетровської обласної військової адміністрації, Оперативних угрупувань військ «ХЕРСОН», від 18 грудня 2023 року утворено комендатуру Криворізького району на строк дії правового режиму. Цей Наказ стосується всього Криворізького району, який складається з 15 громад, включно з містом Кривий Ріг.

У Криворізькому районі та місті Кривий Ріг становлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також рух транспортних засобів.

Тобто, на строк дії правового режиму воєнного стану уповноважені комендантом можуть перевіряти у громадян документи та проводити огляд речей у осіб на території Криворізького району.

Це відбуватиметься у порядку, визначеному Постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року №1456 «Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей , транспортних засобів, багажу та вантажів, службових  приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану».

Для забезпечення підтримання особливого режиму в’їзду-виїзду у Криворізькому районі встановлять три блокпости.

Крім того, блокпости встановлять у Дніпровському, Кам’янському, Нікопольському, Синельниківському, Новомосковському та Павлоградському районах.

 

Раніше Інформатор повідомляв, чи будуть повістки у “Дії”. Також ми писали, що повістки почали роздавати в спортзалах Дніпропетровщини.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору