Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Фераррі”, “Кентервільский привид”: що можна подивитися у кінотеатрах криворіжцям

У кінотеатрах Кривого Рогу з’явилися прем’єри. Дуже цікаві фільми та мультики чекають мешканців міста. Обирайте час та сеанс та насолоджуйтесь переглядом.

Що показують у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Феррарі

Колишній автогонщик Енцо Феррарі переживає кризу. Банкрутство переслідує компанію, яку вони з дружиною Лаурою започаткували десять років тому. Щоб врятувати сімейний бізнес, Феррарі вирішує ризикнути та поставити усе на Мілле Мілья – культову гонку довжиною 1000 миль Італією.

Феррарі

Кентервільский привид

Американська сім’я переїжджає до замка і знаходить привида. Цей привид – це сера Саймона Кентервіля, який блукав своїм замком у марних пошуках відважного нащадка, який би звільнив його від Кентервільського прокляття. Чи наважиться звільнити сім’я цього привида?!

Кентервільский привид

Мій карпатський дідусь

Звичайний підліток з Італії одного дня вирушає до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь! Перше знайомство відразу пішло не за планом, адже дід виявися тим ще буркотливим стариганем, який не знає жодного слова ані англійською, ані італійською. Онук планує якнайшвидше повернутись додому, але, схоже, він тут застряг…

Мій карпатський дідусь

Аквамен і загублене королівство

Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув’язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди. Вони повинні забути всі образи, щоб захистити королівство і врятувати сім’ю Аквамена та світ від знищення.

Аквамен і загублене королівство

Переліт

Ця стрічка представлена для дітей та їх батьків. Щоб вони цього Різдва поринули у яскраву сімейну подорож разом з качкою та її каченятами. Мультик «Переліт» вже чекає на перегляд!

Переліт

Вонка

Фільм розповідає дивовижну історію про те, як шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні. Ця яскрава і винахідлива кіновистава познайомить глядачів з молодим Віллі Вонкою, повним ідей і рішуче налаштованим змінювати світ шматочок за шматочком.

Вонка

Раніше ми розповідали, що сьогодні відзначають Міжнародний день кіно. Писали, що у Тернівському районі Кривого Рогу пролунають вибухи та про гороскоп на 28 грудня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору