Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Обіцяв придбати бронежилет для ЗСУ та зник: у Кривому Розі затримали псевдоволонтера

Війна, яка принесла горе та біль для одних українців, стала способом наживи для інших. Вони користуються бажанням людей допомогти ЗСУ та наблизити Перемогу, аби виманити в них гроші. При цьому часто називають себе волонтерами, чим дискредитують волонтерський рух взагалі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 41-річний криворіжець пообіцяв придбати плити до бронежилетів для військових. Обов’язковою умовою була передоплата для закупівлі товару. Отримавши гроші на свою банківську картку, чоловік обірвав зв’язок із замовником.

Сума завданих збитків становить близько 20 тисяч гривень. Ці кошти зловмисник витратив на власні потреби.

7 грудня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка. В результаті слідчих дій було виявлено та вилучено: банківські картки, мобільний телефон, сім-карти та комп’ютерну техніку.

Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка.

Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка.

Псевдоволонтера затримали. Йому повідомили про підозру у шахрайстві.

Раніше Інформатор писав про те, що 21-річному псевдоволонтеру з Дніпропетровської області сподобалося жити чужим рахунком. Також повідомлялося про те, що  псевдоволонтери з Дніпропетровської області отримували та продавали гуманітарну допомогу на мільйони гривень.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору